Costuri mai mari pentru reabilitarea Oncologiei

0
0

  • La Câmpulung,



Ne lăudăm că lucrăm cu un constructor din Câmpulung, dar Oncologia nu e gata! Administrația spitalului Câmpulung este nevoită să plătească o lucrare pentru reabilitarea secției de Oncologie a spitalului Câmpulung, cu 40% mai scumpă decât în contractul inițial. Asta pentru că lucrările s-au tărăgănat, constructorul cu angajați, sau nu prea, din orașul de la poalele Mateiașului a lungit-o vreo 7 luni, pentru că nu poate veni cu documentele ca la carte ca să își poată primi banii, iar bolnavii sunt cei mai afectați.


Se dorește ca o dată cu deschiderea acestei secții de Oncologie să fie mărit numărul de paturi de la 10 la 20. Numai că lucrarea nu este gata, constructorul face presiuni să își primească toți bani, pentru că până acum și-a încasat datoriile pe sumele mărite și apoi pe ce a negociat la licitație, au fost schimbați 3 diriginți de șantier, iar mai multe persoane nu vor să semneze ca primarul…S-au făcut acte adiționale la contract și acord de înțelegere iar același constructor care așa a fost învățat de-a lungul timpului să lucreze cu banii publici ridică din umeri și nu poate veni cu dovezi care să aibă o corespondență cu realitatea.
Directorul spitalului, Mădălin Iordache a explicat ce am relatat noi mai sunt în cadrul ședinței de Consiliu Local, încercând o variantă care să redeschidă secția, pentru că este o bătaie de joc față de câmpulungenii care se chinuie prin alte orașe ale țării. Iar pe consilierul pe probleme de Sănătate, Andrei Aron, dramele constructorului prin presă nu îl mișcă prea tare, pentru că nu va semna pentru bani dacă nu sunt documente justificative în acest sens.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pentru că primarul Elena Lăsconi este de altă părere. Bogdan Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.