Derby local fără goluri!

0

  • CS Mioveni – FC Argeș 0-0



Derby-ul județean CS Mioveni-FC Argeș s-a încheiat la egalitate, 0-0, prestația celor două echipe argeșene lăsând mult de dorit, mai ales pe faza ofensivă. Cel mai așteptat meci de fanii celor două echipe nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor care își doreau să vadă un spectacol fotbalistic, cu multe goluri.


Partida de vineri seară, de pe stadionul Orășenesc, a fost una destul de anostă, cu puține faze de poartă, fără ocazii mari de gol. Mioveniul a fost foarte aproape de a deschide scorul încă din primul minut prin Scarlatache, însă foarfeca fundașului nu a prins cadrul porții lui Croitoru. FC Argeș a replicat prin Fatai, însă șutul acestuia a fost reținut de portarul Răzvan Ducan. După pauză, alb-violeții au încercat mai mult pe faza ofensivă, însă galben-verzii s-au apărat destul de bine și au închis bine culuarele spre poarta lui Ducan. La jumătatea reprizei secunde, Kehinde Fatai i-a dat ceva emoții goalkeeper-ului de la CS Mioveni, însă lovitura sa de cap a trecut mult peste transversală. S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia FC Argeș a rămas pe locul 9, cu cele 15 puncte, iar CS Mioveni a rămas pe locul 11, cu cele 11 puncte, acumulate în 11 etape. Pentru cele două echipe argeșene va urma o pauză de două săptămâni prilejuită de meciurile reprezentativelor naționale ale României, urmând ca în runda cu numărul 12, FC Argeș să întâlnească, acasă, pe Farul Constanța, iar CS Mioveni, în deplasare, pe FCSB.
Caseta tehnică:
CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait(min.46 Toma), Dumitriu(min.69 Cierpka), Şerbănică – Buziuc(min.39 Blănaru), Rusu(min.85 Cristea), Sanoh(min.69 Rădescu).
Rezerve neutilizate: Popescu – Coşoreanu, Iacob, Burnea. Antrenor: Alexandru Pelici.
FC Argeş: Croitoru – Tofan(min.83 Viana), Turda, Joao Miguel, Boldor(min.60 Arias) – Işfan(min.83 Teles), Meza Colli, Raynov, Latovlevici – Cr. Tănase(min.20 Palic – min.60 Dumitru) – Fatai.
Rezerve neutilizate: Greab – Piţian, Muşat, Şerban. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.
Cartonașe galbene: Panait, Toma / Boldor
Stadion: Orășenesc(Mioveni) Spectatori: 4.000
Arbitru: Istvan Kovacs / A1 Vasile Marinescu / A2 Mihai Ovidiu Artene
Observator joc: Ion Marin
Observator arbitri: Victor Berbecaru. M.D.