Spectacol doar în tribune!

0



Duelul dintre CS Mioveni şi FC Argeş a fost unul încins, dar doar în tribună, nu şi pe teren. Dacă pe teren cele două echipe au avut o prestație destul de slabă, în tribune, fanii lui FC Argeș au făcut spectacol. Suporterii au afișat un baner imens în culorile alb-violet și au aprins torțe și fumigene. Una dintre torțe a aprins banerul iar fumul s-a extins pe mai tot stadionul.


Pentru câteva minute, poarta Mioveniului a fost acoperită de un fum dens, însă situația a revenit la normal în scurt timp. Din păcate, fotbaliştii de pe teren nu s-au putu ridica la nivelul fanilor din tribune.

Primarii, la meci

Derby-ul argeșean a împărțit suflarea fotbalistică argeșeană, dar și administrația locală și județeană în două părți. În tribunele stadionului Orășenesc au fost prezenți primari, senatori și deputați argeșeni, susținători ai celor două echipe. Edilii Mioveniului și Piteștiului, Ion Georgescu și Cristian Gentea, au urmărit partida dintr-o lojă a stadionului, iar la finalul meciului nu au fost prea încântați de jocul celor două echipe.

Probleme medicale pentru Tănase

Mijlocașul Cristi Tănase nu a evoluat decât 20 de minute în partida cu CS Mioveni. Fotbalistul piteștean a cerut schimbare după ce a resimțit dureri. La finalul partidei, antrenorul Mihai Ianovschi a spus că Tănase are o pubalgie și nu se poate pregăti 100% nici la antrenamente. Tehnicianul a declarat că în cazul elevului său se poate ajunge și la operație, perioada de recuperare fiind însă destul de lungă. M.D.