Preot mort de COVID-19

1Un preot din Câmpulung, s-a stins la numai 42 de ani! Părintele Claudiu-Ciprian Burtoiu slujea la Biserica Vişoi, cu Hramul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Părintele Burtoiu era căsătorit, iar oamenii din parohie îl cunoşteau şi îl apreciau pentru cuvântul bun şi blând pe care preotul îl avea, ori de câte ori I se cerea un sfat.


Cum virusul care a decimat planeta, nu a întrebat cine este, cum este, ce face pe lumea asta, şi a luat vieţi, de la vârste fragede la bunici, aşa s-a întâmplat şi acum, cu părintele Burtoiu şi cu soţia sa. Cei doi s-au infectat cu Covid 19. Au apărut simptomele şi au ajuns la spital. Numai că există moment când nici chiar cei mai buni medici nu reuşesc să învingă o luptă aşa nedreaptă, o luptă pentru o viaţă.
Preotul Claudiu-Ciprian Burtoiu a pierdut această luptă, acesta a trecut în lumea celor care vor sluji de-acum în CER. Inima preotului a încetat să mai bată, marţi 5 octombrie.

Va sluji Litughia Cerească

“Doi oameni dragi, doi preoți dedicați misiunii preoțești, doi slujitori cu sufletul de aur parcă s-au vorbit să se întâlnească anul acesta să slujească Liturghia Cerească ce nu se va termina niciodată! Suntem consternați de plecarea fulgerătoare a fratelui și colegului nostru drag întru slujire, la numai 42 de ani, părintele Claudiu-Ciprian Burtoiu! Și el a fost un ucenic iubit al părintelui nostru Constantin Tarbă și de ieri a hotărât Bunul Dumnezeu să-i întâlnească în Cerul Sfânt! Te vom purta în rugăciunile noastre, te vom avea în suflet și în gând! Hristos a înviat, Părinte Ciprian!”, au scris pe paginile de socielizare colegii preotului Burtoiu. Tragedia este aceea că, soţia preotului se află în continuare internată. Preoteasa nu a putut participa la înmormântarea celui care i-a fost alături ani buni, ce a avut loc ieri. Cei doi nu aveau copii. Un coleg de-al preotului a spus:”Părintele şi soţia nu aveau copii. Cei doi urmau să înfieze un prunc. Nu a mai apucat părintele să-şi vadă acest vis împlinit. Este o reala pierdere, pentru noi, pentru enoriaşi, pentru toţi cei care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească-n pace!”, a precizat preotul. B.Radu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.