ATV-uri furate din Germania, recuperate de polițiști de la Călinești

1

Două ATV-uri furate din Germania, în valoare de aproximativ 15.000 euro au fost găsite joi, în curtea unui bărbat de la Călinești. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care patrulau în zona locuită de romi, au observat vehiculele într-o curte. Proprietarul s-a lăudat că le-a cumpărat din Germania.  După ce s-a constatat că sunt furate bărbatul a schimbat declarația susținând că le-a cumpărat din România de la un necunoscut. M.S

 

În ziua de 07 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, au efectuat o percheziție pe raza localității Călinești, la domiciliul unui bărbat de 38 de ani, ocazie cu care au descoperit și ridicat două ATV-uri, sustrase la în urmă cu câteva zile, de pe teritoriul Germaniei.

Percheziția s-a desfășurat în urma autorizării de către instanța competentă, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tăinuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cele două autovehicule sunt evaluate la aproximativ 15.000 de euro, fiind sustrase în zilele de 02, respectiv 04 octombrie a.c.

Bunurile au fost ridicate, iar cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, a anunțat IPJ Argeș.

1 COMENTARIU

  1. cum au intrat cu ele in tara? astia cand ies din tara trebuie urmariti in tarile de destinatie, e clar pentru toata lumea ca nu se duc sa munceasca, in afara de asta, sa intri cu doua atv uri in tara fara sa fii verificat….. coruptia e de mare ajutor pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.