Jandarmii au donat sânge!

0

Timp de două zile, jandarmii argeșeni au participat la o nouă acțiune de donare de sânge. Activitatea face parte din campania națională ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, organizată de Jandarmeria Română în colaborare cu Patriarhia Română și se desfășoară în perioada 07-08 octombrie 2021, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş.

S-ar putea spune că sângele donat de un singur om înseamnă o picătură într-un ocean însă, atunci când oceanul este aproape secat, acea picătură poate valora enorm.  Plecând de la acest principiu, colegii noștri s-au alăturat campaniei și s-au prezentat la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Pitești pentru a dona sânge.

„De altfel, în cadrul Jandarmeriei Argeș există mai mulți jandarmi care sunt donatori onorifici, în sensul că, periodic, merg și donează sânge.

Suntem conștienți de faptul că întotdeauna va fi nevoie de sânge, astfel că vă provocăm și pe dumneavoastră să faceți același lucru. Cine știe, poate veți fi picătura care salvează oceanul?” a transmis IJJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.