Vitezomani lăsaţi fără permis

0
0



Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. 


Cadrele Biroului Rutier, Poliţia Câmpulung, au desfăşurat o serie de acţiuni de verificare şi control a participanţilor la trafic, activităţi derulate pe aria de competenţă a Poliţiei Câmpulung. În acest context, cadrele de la Rutieră, au aplicat 25 de sancţiuni pentru depăşirea limitei legale de viteză şi au retras 3 C.Î., pentru diverse defecţiuni tehnice constatate la autovehicule.
De asemenea, 11 conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru că au depăşit viteza cu peste 50 de km/h, peste viteza legală admisă în localitate.
Cu 133 km/h, pe DN 73, pe raza comunei Stâlpeni a fost surprins de aparatul RADAR V.V., de 46 de ani din Piteşti care rula cu o motocicletă BMW.
Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei. Un alt conducător auto grăbit este V.E., de 41 de ani din Câmpulung. Acesta rula pe DN 73, pe raza localităţii Stâlpeni cu 124km/h. Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei.

Cu 123 km/h, a fost înregistrat de aparatul RADAR F.L.F. de 36 de ani din comuna Cetăţeni. Acesta se deplasa cu viteza respectivă tot pe DN 73. Şi acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.