Colonelul Gheorghe Lupescu revine la şefia IJJ Argeş!

0
0

Colonelul Gheorghe Lupescu revine în funcţia de inspector şef la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş. Tribunalul Argeş a admis cererea depusă de acesta privind suspendarea ordinului în care a fost demis din funcţie.  Potrivit sentinţei, sunt suspendate efectele administrative ale ordinului până la judecarea pe fond a cererii de anulare a ordinului. M.S. 

Iată ce se spune în minuta şedintei: „Admite cererea de suspendare. Dispune suspendarea efectelor actelor administrative contestate: Ordinul nr. 1740/10 09 2021 emis de către Inspectoratul General al Jandarmerie Române şi adresa nr. S/1991289/ 09 09 2021 emisă de Directia Generală de Protectie Internă din cadrul M.A.I. , înregistrată la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei ROMÂNE CU NR. s/ 15696 din 10 09 2021, până la soluţionarea definitivă a dosarului de fond. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 29 10 2021, la Tribunalul Argeş sectia civilă, complet specializat contencios administrativ şi fiscal”.
Şef al Jandarmeriei Argeş din mai 2017, colonelul Gheorghe Lupescu a fost schimbat din funcţie pe 10 septembrie, ca urmare a retragerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate. Retragerea autorizaţiei la informaţii clasificate nu a fost motivată şi a stârnit controverse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.