Lipie cu pui și parmezan

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 10 min
Timp de gătire: 5 min
Gata în: 15 min
Ingrediente:
350 gr. pui gătit mărunțit
200 ml sos marinara
250 gr. parmezan ras
4 lipii
Condimente: sare, piper, busuioc, oregano, praf de usturoi
Mod de preparare:
Cantitățile date sunt pentru 4 porții.
Pune puiul mărunțit într-un bol, adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă peste sosul marinara, amestecă.
Pune o lipie pe un tocător (sau farfurie plată), presară în mijloc 1/4 din cantitatea de parmezan, 1/4 din cantitatea de pui. Adu spre mijloc cele 4 laturi ale lipiei, 2 câte două, ca să închizi conținutul înăuntru. fă la fel cu restul de 3 lipii.
Încinge o tigaie care nu lipește și pune lipiile la încălzit, 1-2 minute pe fiecare parte.
Poți servi cu extra sos marinara, dacă ți se par prea uscate.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.