Cele mai populare accesorii pentru dotarea unui side-by-side CFMOTO UFORCE 1000

0
0

Vehiculele de tip SxS CFMOTO UFORCE 1000 și-au câștigat o excelentă reputație mai ales în rândul celor care desfășoară diverse sarcini în cadrul unor aplicații utilitare, dar rămân, totodată, și pe placul amatorilor de plimbări de weekend în outdoor datorită capacității de transport și stocare ridicate, precum și a altor însușiri de top ca manevrabilitatea și stabilitatea pe teren dificil. Pentru acest side-by-side de putere mare, constructorul din China pune la dispoziția riderilor o largă paletă de accesorii. Echipa de experți ATVRom Arad vă poate ajuta cu orice informații legate de accesoriile potrivite pentru ATV-ul din dotare.

Bara de protecție pe față este disponibilă pentru modelul UForce 1000 (cu începere din 2020) și este construită din oțel rezistent cu grosimea de 1.5 inch. Are rolul de a asigura protecție completă pentru partea din față a caroseriei, unde vin integrate farurile și diverse părți din plastic. Folosirea acestui accesoriu impune scoaterea cârligului de remorcare pe față.

Bara de protecție pe spate asigură protecție crescută pentru elementele din plastic ale vehiculului și include o treaptă, pentru a facilita accesul la încărcătura din portbagaj.

Nerf bars – Protecția extra pentru elementele din plastic de pe laterale include și o treaptă, astfel încât nu veți murdări vehiculul dacă aveți cizmele pline de noroi.

Parbrizele din policarbonat dur protejează riderul și pasagerii de elementele exterioare. Se instalează ușor și fără unelte datorită noului design cu cleme. Sunt disponibile pentru modelele de side-by-side-uri UForce 1000, fabricate începând din 2019 și pentru UForce 1000 XL, cea mai nouă adiție în lineup-ul de SxS-uri utilitare marca CFMOTO.

Cutia cargo de capacitate 199 litri vă avantajează prin capacitatea de depozitare generoasă și poate fi detașată prin intermediul CF Connect.

Portbagaj / rack spate este un accesoriu disponibil pentru UForce 1000 și pentru varianta UForce 1000 XL. Structura sa din oțel se poate atașa în mod facil cu ajutorul CF Connect și permite montarea deasupra a unei alte cutii. Cadrul din oțel are un strat de vopsea neagră durabilă.

Ansamblu de uși dreapta și stânga – disponibil pentru UForce 1000 (model începând cu 2021). Acesta permite folosirea de oglinzi retrovizoare. Ușile sunt fabricate dintr-un cadru de metal acoperit cu plastic și are rolul de a sigila cabina și de a o proteja de elementele din exterior. Include geamuri pentru vizibilitate crescută la pilotarea pe traseele accidentate.

Nerf bars – este un accesoriu disponibil pentru UForce 1000XL, fabricat din oțel cu grosimea 2 inch. Acesta oferă o instalare ușoară și protejează părțile din plastic laterale ale vehiculului side-by-side, inclunzând o treaptă.

Geantă de depozitare este ușor de instalat în plafon, fiind accesoriul disponibil pentru UForce 1000, Uforce 1000 XL și UForce 600. Aceasta dispune de compartimente prevăzute cu fermoare și protejate de praf, pentru a păstra diverse obiecte curate și în condiții uscate și permite o capacitate de stocare suficient de mare, pentru a vă depozita în siguranță telefonul, o hartă sau alte obiecte asemănătoare.

Scaune încălzite – Adăugând pe lista de accesorii must-have în sezonul de iarnă scaunele încălzite pentru pilot și pasager, vă veți bucura de confort chiar și la temperaturile foarte joase. Scaunul riderului permite ajustarea. Ambele variante sunt prevăzute cu buton on – off colorat cu LED.

Surse foto:

https://cfmotousa.com/accessories