Şi-a violat cele două fiice!

0

  • Copilele au 11 ani şi 13 ani



Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Curtea de Argeş şi-a abuzat sexual cele două fiice vitrege, în vârstă de 11, respectiv 13 ani. Individul cu porniri bolnave, poza în părintele protector, în realitate fiind un adevărat coşmar pentru copile. Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fetiţe i-a povestit tatălui biologic cum „ se joacă”, tatăl vitreg cu ea. Anchetatorii au reuşit să afle după audierea copilelor că trauma nu este recentă ci de aproximativ 3 ani. Pe atunci, mezina avea numai 8 ani!


Plângerea a fost făcută la Poliţia Curtea de Argeş de tatăl biologic al celor două copile. Fiind vorba de două fetiţe mai mici de 14 ani, cazul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale. „Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2019 – 2021, bărbatul și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă de 11 ani, iar în perioada septembrie-decembrie 2020, ar fi abuzat sexual, în repetate rânduri, o altă fiică, tot vitregă, în vârstă de 13 ani. Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 12 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară, la domiciliul bărbatului din Curtea de Argeș, fiind ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie”, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.

Poza în tatăl protector

Petre G., despre el fiind vorba, a trăit o vreme în concubinaj cu mama fetelor, o tânără de 30 de ani, până în vara acestui an, atunci când s-au căsătorit. Femeia avea dintr-o căsnicie anterioară două fetiţe. Bărbatul nu a trădat comportamentul bolnav şi poza într-un tată protector faţă de cele două copile. Acesta le îngrijea şi le acorda toată atenţia, cât timp era soţia lui de faţă sau cunoscuţi. Când rămânea singur cu ele, situaţia era complet diferită. A început să o violeze pe cea mică, încă de pe vremea când avea 8 ani. Sora acesteia a locuit o vreme şi la tatăl ei, de aceea perioada în care a fost abuzată este mai mică decât în cazul mezinei. Ademenindu-le sub diverse pretexte şi promisiuni, individul profita de fetiţe, într-o manieră care să-l poată da de gol, în cazul unui eventual consult de specialitate. De altfel după ce a ieşit totul la iveală şi micuţele au fost supuse unei expertize medico-legale, s-a stabilit că ambele sunt virgine. Find vorba de cuvântul lui Petre G. împotriva afirmaţiilor fetiţelor, oamenii legii au efectuat percheziţia în urma discuţiei cu victimele şi au descoperit probe care să demonstreze adevărul. Au găsit în locuinţa acestuia haine pătate din timpul agresiunilor, textilele fiind ridicate şi trimise la laborator spre a fi analizate.

A fost arestat preventiv

A fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului cele două surori urmând să intre într-un program de consiliere psihologică. După administrarea probatoriului, în ziua vineri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.  M.Sandu