Noul SXS Can-Am Bombardier 2022 – Can-Am Maverick X RS Turbo RR 2022

0
0

Precum restul vehiculelor off-road, SxS-urile joacă un rol important în zona traseelor greu accesibile și accidentate. Acestea au o configurație mai specială, care îți oferă o mai mare libertate și te pune în contact direct cu natura și, în același timp, îți oferă o siguranță maximă și o experiență cât mai relaxantă. ATVRom Alba Iulia îți pune la dispoziție o gamă variată de SXS-uri, printre care și Can-Am Maverick X RS Turbo RR 2022, un model special și foarte actual.

Alegerea ideală de SXS

Can-Am Maverick X RS Turbo RR 2022 este un side-by-side cu caracter recreațional, adică îndeplinește rolul de a te conduce către experiențe de neuitat, ce te vor ajuta să uiți de probleme și responsabilități. SxS Can-Am Maverick X RS Turbo RR ’22 are toate dotările necesare pentru a fi un vehicul de top: performanță înaltă, confort maxim și un design inedit. Acesta vine la pachet cu un motor Rotax ACE, cu o capacitate de 900 cc, cu 3 cilindri supraalimentat, cu intercooler integrat, filtru de aer de înaltă performanță și o putere de până la 200 de CP. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată de tip CVT cu Quick Response System X (QRS-X), high airflow, cu treptele de viteză L-H-N-R-P.

La capitolul mecanică, Can-Am Maverick dispune de suspensie cu braț dublu de tip A, cu bara antiruliu, amortizoare FOX 2.5 Podium RC2, în partea din față, respectiv 4-link TTX, bara antiruliu, amortizoare FOX 3.0 Podium RC2, în partea din spate. Frânele sunt cu etriere cu 2 pistoane și 2 discuri ventilate de 262 mm în partea din față, respectiv 248 mm în cea din spate. Anvelopele Maxxis Carnivore 32 x 10 x 14 inch oferă un plus asupra aspectului vehiculului, pronunțând agresivitatea sa. Modelul dispune de 4 moduri de tracțiune: 2WD / 4WD, cu diferențial față blocant: 4WD TRAIL ACTIV / 4WD TRAIL.

Autoturismul dezvoltat de Bombardier Recreational Products dispune de tehnologii avansate, de ultimă generație, precum diverse sisteme și dotări tehnice. Printre acestea se numără sistemul de Securitate Digital RF (D.E.S.S) cu buton Start/Stop, servodirecția Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) și un display multifuncțional digital de 7.6 inch prevăzut cu tastatură, care afișează toate informațiile necesare riderului: vitezometru, turometru, kilometraj, indicator trip & ore funcționare, treaptă viteză, ECO Mode, SPORT Mode, centură de siguranță, diagnoză și ceas.

Confortul și siguranța sunt cuvinte de bază în cadrul configurării acestui model. Astfel se remarcă bara de protecție integrată, scutul HMWPE, uși ¼, acoperiș complet, cârlig de remorcare spate și centuri de siguranță cu prindere în 4 puncte ce au căptușeală cu material moale în zona umerilor. Pentru a conduce în siguranță chiar și pe perioada nocturnă, modelul are încorporate faruri și stopuri cu LED cu semnătură Can-Am LED unică. Design-ul este unul unic, ușor agresiv, specific unui model de curse, nuanțat în culoarea Triple Black.

Sursa foto: www.atvrom.ro