Friptură cu pulpă de porc la tavă

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 20 min
Timp de gătire: 90 min
Gata în: 1 ore, 50 min
Ingrediente:
ulei
3 linguri muștar
câteva cuișoare
2 portocale
1 ardei gras verde
1 ceapă
1 morcov
1 pulpă mică cu tot cu șorici
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert, pentru 30 de minute, împreuna cu ceapa întreaga, morcovul taiat mai mic, ardeiul taiat în doua, sare şi ulei. Dupa acest timp, carnea se scoate, se lasa la scurs si se taie soriciul asemenea unui acordeon. Se unge carnea cu mustar, se înfig din loc în loc cuisoarele si în pliurile facute în sorici se asaza feliile unei portocale. Se asaza carnea în tava de copt, se pun în tava ulei si cealalta por tocala feliata, se adauga apoi puţina apa si se da la cuptor pentru o ora.