Cum să porți cizme la modă? Idei de styling pentru rochii și pantaloni

0
0

În fiecare an, odată cu scăderea temperaturilor și cu sosirea sezonului rece apare și nevoia de a schimba articolele din garderobă. Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care le vei purta în acest sezon trebuie să fie confortabile, să îți ofere confortul termic, să îți ofere siguranța necesară chiar și în condiții de vreme nefavorabile, dar în același timp să îți ofere și posibilitatea de a fi avea ținute fashion, cu care să te aliniezi ultimelor tendințe în modă.

Cizmele reprezintă piesa absolut necesară care trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei care dorește să beneficieze de toate acestea și să ofere ținutelor un plus de personalitate.

Ce modele de cizme poți alege pentru sezonul rece?

Cizmele pe care le poți alege pentru sezonul rece vin în diverse variante de culoare, model sau material. Cizme lungi și botine, ghete Chelsea sau bocanci, din piele lucioasă sau din piele întorasă, cu diverse tipuri de închidere, cu talpă înaltă sau joasă, cu toc cui sau pătrat, toate acestea reprezintă variante din care poți alege pentru a identifica modelul care să ți se potrivească și în care să te simți confortabil chiar și în condiții de vreme nefavorabile.

Cizmele negre din piele reprezintă alegerea absolută pe care o poți face cu orice ocazie, însă pentru a fi la modă poți lua în considerare și modelele de botine albe cu detalii sau diverse imprimeuri, botinele din piele întoarsă în diverse nuanțe de maro sau alegeri neconvenționale cu care poți ieși din tipar.

Ce modele de cizme sunt potrivite pentru ținutele casual?

O pereche de bocanci de piele care aparține unui brand de renume va fi întotdeauna piesa desăvârșită cu care poți completa cele mai lejere, confortabile și cu stil ținute casual. Poți alege o pereche de bocanci din piele naturală sau din piele întoarsă cu design minimalist, o pereche de botine dama cu toc gros, o pereche de cizme cu talpa plata si blana decorativa sau o pereche de ghete de piele întoarsă chealsea pentru a le asorta la cele mai comode ținute, alături de blugii potriviți pentru morfologia corpului și bluza preferată, în zilele reci din sezon putând completa ținuta cu geaca sau paltonul preferat.

Ce modele de cizme sunt potrivite pentru ținutele elegante?

Atunci când spui eleganță spui, înainte de toate, tocuri, iar cizmele cu toc nu fac nici ele excepție de la această încadrare. Cizmele de piele Vagabond, înalte și elegante pot completa ținutele de ocazie perfecte, la fel cum o poate face și o pereche de cizme de piele cu toc pătrat sau o pereche de botine cu toc înalt, cui sau pătrat. Poți alege modelul preferat de incaltaminte dama pe care să îl asortezi la ținutele elegante formate din cămăși și pantaloni, rochii și fuste, bluze elegante sau sacouri și paltoane cu un design la modă, adăugând o notă personală care să îți ofere ocazia de a-ți defini stilul propriu în care te simți cel mai confortabil.

Cum creezi ţinute casual cool cu cizme?

Trebuie să recunoşti că uneori, stilul casual este cel mai greu de personalizat. Îţi doreşti să te simți confortabil, dar şi să te bucuri de un look wow. În contextul în care piesele basic potrivite sezonului rece sunt cizmele, botinele şi ghetele, sarcina de a crea ţinute expresive este poate fi o adevărată provocare, totuşi nu este o sarcină imposibilă.

Alege încălţăminte cu accesorizare distinsă, aceasta te ajuta să ieşi în evidenţă. Ţintele metalice, finisajele vintage, zalele metalice cu personalitate şi  franjurile supradimensionate sunt doar câteva idei. Trebuie să recunoaştem că tendinţele sunt generoase şi că există numeroase tipuri de încălţăminte confortabilă ce se evidenţiază prin design inedit. Poţi miza pe asocieri de texturi sau pe tălpi înalte şi fermoarele duble supradimensionate pentru a crea outfituri de efect. Dacă ai puţină imaginaţie stilizările casual pot fi mai mult de cât confortabile, pot fi cu adevărat wow.

Poarta încălţămintea preferată cu rochii din lână monocrome şi veste lungi din puf. Dacă apreciezi confortul furnizat de pantaloni din lână şi pulovere oversized nu ezita să sporeşti confortul unei astfel de stilizări cu cizme cu talpă înaltă cu fermoare poziţionate în partea frontală aşa vei beneficia de un look causal relaxant de efect. Un outfit casual poate fi creat în jurul pantalonilor din piele şi a puloverelor cu guler înalt. Combina ghete army, cu texturi variate şi vei crea un outfit perfect pentru orice ieşire.