Găsit fără suflare, în hotel!

0



Moarte suspectă la Hotelul Muscelul din Câmpulung, sau aşa au crezut cei care au văzut că în faţa clădirii din zona centrală a oraşului au oprit pompierii cu autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Poliţiei Câmpulung. Un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat în camera de hotel. 


Agitaţie mare miercuri până în prânz, în Câmpulung. La 112 s-a anunţat că un bărbat care locuia la etajul 5 al hotelului Muscelul, nu a mai fost văzut de luni. La 112 a sunat chiar directorul hotelului.
Bărbatul de 70 de ani era găzduit de reprezentanţii hotelului, fără bani, în schimb acesta făcea diverse servicii aici. „Nenea ăsta are o poveste interesantă. Cică ar fi fost sportiv sau aşa ceva. A pierdut totul, cred că şi familia, nu ştiu cum sau de ce, cert este că domnul Preoteasa de la hotel, l-a luat aici să stea. El mai stătea pe la recepţie, mai făcea de pază, mai verifica una, alta. Cert este că stătea într-o cameră de la etajul 5, şi îi dădea să şi mănânce. Nu se băga în seamă cu lumea, era la locul lui. Eu ştiam că el are ceva probleme de sănătate. Avea pe faţă crescută o chestie, ca o bubă care se făcea mai mare de la o zi la alta. Aia a fost cauza morţii, era un cancer sau ceva de genul ăsta. Nu mai avea ce să-i facă”, spune Ionuţ.

Era mort de luni

Pompierii şi cadrele SMURD au urcat la etajul clădirii, au spart uşa camerei şi l-au găsit pe bărbatul de 70 de ani fără suflare în pat. Uşa era încuiată de bărbatul decedat probabil luni, ziua de cănd nu a mai fost văzut prin hotel de salariaţi. „Am fost solicitaţi prin numărul de urgenţă 112 să ne deplasăm la ghotel, unde trebuia să intrăm într-una din camerele acestuia, unde locuia un bărbat de 70 de ani. Aşa după cum a precizat apelantul, bărbatul nu a mai fost văzut de luni de salariaţii hotelului, iar din cameră se simţea un miros puternic. Am spart uşa, acesta era pe pat, decedat. Nu am observat urme de violenţă, însă poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate ce anume a condus la decesul acestuia”, a precizat reprezentantul Detaşamentului de Pompieri militari Câmpulung, Adrian Nicolae. Bărbatul se afla sub tratament oncologic.
Cercetările la faţa locului au fost demarate de cadrele Biroului Investigaţii Criminale, Poliţia Câmpulung, care vor stabili care a fost cauza reală a decesului. B.R.