Consiliul Județean Argeș a premiat sportivii de la clubul Unirea Bascov

0
0



Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, împreună cu vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, au participat acum câteva zile la premierea echipelor de la CS Unirea Bascov. 


În 2021, echipa CS Unirea Bascov a beneficiat de sprijinul financiar al Consiliului Județean Argeș, care a contribuit cu suma de 50.000 la proiectul “Promovarea sportului de performanță”.
Proiectul a fost depus în sesiunea de proiecte de interes județean, care a fost organizată de Consiliul Județean Argeș în lunile mai – iunie, în vederea acordării de finanțări nerambursabile de la bugetul local al Județului Argeș, conform Legii nr. 350/2005.

”Încercăm să sprijinim sportul juvenil”

“Sportul trebuie să rămână o prioritate pentru tânăra generație, pentru că doar astfel vom avea tineri sănătoși și cu aptitudini competitive, dar în același timp capabili să lucreze în echipă. Încercăm să sprijinim, în măsura posibilităților financiare, sportul juvenil. În acest an, clubul din Bascov a beneficiat de o finanțare de 50.000 lei vechi din partea Consiliului Județean Argeș. Sper ca din rândul acestor copii să avem campionii de mâine din sportul național la seniori!” a spus președintele Ion Mînzînă. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.