Director de local, arestat după scandal

1
1



Ieri a avut loc o nouă arestare în dosarul privind scandalul din clubul Taboo, din Budeasa, cel care a avut loc în noaptea de 1 spre 2 octombrie. Ultimul reţinut este şi cel mai important pion din dosar fiind cel care a declanşat încăierarea. Acesta a fost fugit în străinătate, în perioada cercetărilor, şi a fost depistat la vamă în Ajunul Crăciunului când dorea să se întoarcă acasă să petreacă sărbătorile.


„În ziua de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 36 de ani, din Pitești. Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 01 spre 02 octombrie a.c., în timp ce se afla în incinta unui club din localitatea Budeasa, în urma unui conflict spontan, cel în cauză, alături de alte persoane, ar fi agresat succesiv patru persoane. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 29 decembrie să fie prezentat în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Reamintim că anterior, în cadrul cercetărilor desfășurate în același dosar, care a fost întocmit prin sesizare din oficiu, au mai fost reținuți, în urma administrării de probatoriu, alți patru bărbați, din județele Argeș și Dâmbovița. Cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis IPJ Argeş despre acest dosar.

Arest preventiv pentru 30 de zile

Cel reţinut este Ovidiu H., de 36 de ani, director al unui cunoscut local din Piteşti. Scandalul la care fac referire oamenii legii a avut loc într-un clubul Taboo din Budeasa, la începutul lunii octombrie. Invitatul special era manelistul Bogdan de la Ploieşti prieten cu Ovidiu H. În timpul show-ului, unul dintre clienţi s-a plâns de prestaţia solistului, iar Ovidiu H. şi prietenii lui l-au auzi și l-au luat la bătaie. În apărarea victimei a sărit fratele său care de asemenea a fost lovit şi în scurt timp, agresorii au lovit mai mulţi clienţi, care nu aveau legătură cu primul lovit. În timpul cercetărilor, Ovidiu H. s-a sustras, spun oamenii legii, plecând din ţară. Acesta a fost prins la vamă, în noaptea de 24 spre 25 decembrie când se întorcea acasă. Ieri, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Piteşti iar magistraţii au admis cerea procurorilor şi au emis pe numele său un mandat de arestare preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă. Imediat după sentinţă, Ovidiu H. a depus contestaţie însă, instanţele nu vor lucra în perioada sărbătorilor, acesta urmând să îşi petreacă Revelionul în arest. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

  1. oooo Da!!!!!!!!! „Director de local arestat” de ce sunteti asa misteriosi in articole? Vrem si noi sa stim care-i acest director de local bataus plin de lasitate , va bateti joc de noi!? Dupa atatia ani de zile ma gandeam ca acest trust de presa devine un trust de presa, dar tot laturi de articole bagati la inaintare 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.