Preofesioniști de Radiologie Intervențională la Spitalul Mioveni

0
1





Spitalul Orășenesc Mioveni a semnat un parteneriat strategic, prin care se urmărește alăturarea insituției a celor mai buni profesioniști din domeniul Radiologiei Intervenţionale. 


Astfel, echipa medicală care deja oprează la Mioveni este formată din dr. Rareş Nechifor, medic primar Radiologie Intervenţională, cu peste 20 de ani de experiență, formator a peste 300 de radiologi intervenționiști din 27 de țări ale lumii și dr. Horia Trăilă, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală și fost manager al Spitalului. Serviciile medicale sunt oferite în regim de privat (cu plată), iar acestea sunt: # Embolizare fibrom uterin; # Embolizare adenom prostată; # Embolizare varicocel; # Vertebroplastie; # Discectomie cu discogel; # Infiltrații transforaminal # Angiografie.

Medic urlog, tânăr

Altfel, un nou medic tânăr, specialist în urologie, s-a alăturat echipei medicale a Spitalului. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, urmând rezidențiatul în cadrul Spitalului ”Prof. Dr. Theodor Burghele” din București. Potrivit conducerii spitalului, dr. Florian Gabriel Burtea și-a început deja activitatea, iar programul de lucru pentru Ambulatoriu este următorul: # Luni:12.00-14.00; # Marți:08.00- 10.00; # Miercuri:09.00-10.00 și 12.00-13.00; # Joi:08.00-10.00; # Vineri: 12:00 – 14:00. Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie.Prețul unei consultatii cu plată, fără bilet de trimitere, este de 100 lei. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.