Arestat după ce a pipăit adolescente

0





Un individ cu apucături nefirești, a ajuns în arestul IPJ Argeş după ce a pipăit patru adolescente. Bărbatul recidivist, a mângâiat pe fese două fete de câte 16 ani, în timp ce se afla în maxi-taxi. La ceva timp, a atins în zone intime două fete,de câte 17 ani, care aşteptau într-o staţie de maxi -taxi din Topoloveni. La audieri s-a constatat că individul, în vârstă de 46 de ani, din comuna Bogaţi era condamnat cu suspendare într-un dosar de tentativă de viol.


Totul s-a petrecut marţi atunci când poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat mai multe fete, în zona unei stații de maxi-taxi din localitate. Două fete, de câte 17 ani fiecare, au povestit că un bărbat le-a pipăit în zonel intime în timp ce ele nu erau atente și așteptau maxi-taxi. Pe baza descrierii făcute de victime polițiştii l-au găsit pe bărbat în Topoloveni şi l-au dus la audieri. Mircea Florentin C., de 46 de ani, din comuna Bogaţi a negat că ar fi făcut un asemenea gest. În timp ce se afla la audieri s-a stabilit că înainte de incidentul din staţie, bărbatul pipăise pe fund şi două minore de 16 ani aflate în maxi-taxi. După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Având în vedere trecutul bărbatului, procurorul a înaintat Judecătoriei Topoloveni propunerea de arestare preventivă şi inculpatul a fost dus în faţa instanţei. În anul 2019, Mircea Florentin C. a fost condamnat de Judecătoria Topoloveni la 1 an şi 8 luni închisoare, cu suspendare, după ce a fost judecat pentru tentativă de viol și ultraj contra bunelor moravuri.
De asemenea avea de efectuat zile de muncă în folosul comunității și era obligat să plătească victimei daune în valoare de 40.000 lei. În 2021, Serviciul de Probaţiune Argeş a făcut o cerere la Judecătoria Topoloveni de revocare a măsurii suspendării, dar cererea a fost respinsă. Bărbatul se află în timpul măsurilor de supraveghere. El este căsătorit şi tatăl a doi copii. Ieri, la închiderea ediției noastre se afla în faţa judecătorilor, sentinţa nefiind dată.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.