Minor la volan, spaima şoselelor!

0



Un accident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Depozitelor, din Piteşti. Un minor, în vârstă de 17 ani a lovit o maşină în care se aflau trei femei şi un bărbat. Toţi aceştia abia ieşiseră din schimb de la o fabrică de cablaje din zonă şi se duceau acasă. Deşi nu deţine permis, şoferul vinovat pornise la plimbare cu un BMW, luând cu el şi un prieten. Accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive.


Minorul în vârstă de 17 ani, din comuna Bascov, se afla la volanul unui BMW pe strada Depozitelor. Rula cu viteză pe strada George Coşbuc, mergând către strada Depozitelor. La intrescţie, din cauza vitezei, când să intre pe Depozitelor, în timpul virajului a pătruns pe contrasens şi a lovit un Opel condus regulamentar de Ion M. de 39 de ani din comuna Mălureni. În maşină, mai erau trei femei toate din Mălureni. Cei patru sunt colegi de serviciu la o firmă de care veneau de la schimbul II şi ce duceau acasă. În urma impactului violent, o femeie care se afla pe bancheta din spate a fost rănită.
Laura P., de 47 de ani, avea contuzii la cap şi a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. Șoferul minor a scăpat nevătămat. Nu a fost rănit nici pasagerul din dreapta, un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Merşiani care acceptase să se plimbe cu BMW-ul deși știa că cel de la volan nu posedă permis. De altfel, nici el nu era deținător de permis. Primii sosiți la locul accidentului au fost polițiştii Secţiei 2 Piteşti care şi-au anunţat colegii de la Biroul Rutier Piteşti cei care au efectuat cercetările la fața locului. Pe numele şoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă. M.S.