Şi-a tâlhărit fosta soţie!

0

  • Pretextând că o lasă să-şi vadă copilul



O tânără care a avut o copilărie nefericită trece de la un necaz la altul de parcă, viaţa i-ar fi mereu împotriva! Despărţită în fapt de tatăl copilului ei, femeia s-a la el, la Moşoaia, să îşi vadă fiica. A fost atacată de fostul soţ care a jefuit-o şi nu a vrut să o mai lase să plece. Miercuri bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost reţinut preventiv. Impresionaţi de soarta crudă a tinerei, oamenii legii care au anchetat dosarul i-au întins o mână de ajutor. Unul dintre poliţişti i-a găsit tinerei un loc de muncă, să se poată întreţine singură şi să nu mai depindă de nimeni!


Fata, în vârstă de 20 de ani, a vrut să îşi întemeieze o familie crezând că astfel va uita trecutul împovărat şi va fi liniştită şi fericită. S-a căsătorit cu Mihai B., de 29 de ani, din Moșoaia şi a mers să locuiască la el, împreună cu socrii. La scurt timp, cei doi soţi au devenit părinţii unei fetiţe care acum are 2 ani şi jumătate. Căsnicia nu s-a dovedit a fi cea ce-şi dorea fata. Soţul gelos şi agresiv, a determinat-o să-l părăsească. Era singură pe lume, fără casă şi fară serviciu, de aceea nu a putut să-şi ia copilul cu ea. Fetiţa a rămas în grija tatălui care lucrează ca şofer şi îi poate asigura un trai mai bun dar și a bunicilor paterni. Ea şi-a găsit adăpost la nişte prieteni care ştiau că rămăsese pe drumuri şi nu are unde să se ducă. Uneori soţii despărţiţi în fapt vorbeau, tânăra interesându-se de fiica ei. La una dintre discuţii Mihai B. a chemat-o la Moşoaia, spunându-i că îi permite să-şi vadă fiica.

I-a luat rucsacul și geaca

Tânăra s-a dus pe data de 23 ianuarie, împreună cu prietenii care o găzduiesc. În timp ce se afla în locuinţa fostului partener de viaţă, și-a dat seama că fetița a fost doar un pretext pentru bărbat, ca să o prindă la el acasă. S-au lua la ceartă, bărbatul începând să-i facă reproşuri. Din anchetă a reieşit că bărbatul a lovit-o şi a încuiat uşa fără să-i permită să plece. I-a smuls rucsacul în care avea bunurile personale şi telefonul şi a pus-o să se dezbrace de geacă. Se spune că a intervenit tatăl lui care l-a determinat să descuie uşa, moment în care tânăra a reuşit să fugă.

Încadrarea juridică a fost schimbată în timpul anchetei

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și furt, iar în urma probatoriului administrat, a fost schimbată încadrarea juridică inițială, în infracțiunea de tâlhărie calificată. Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, pe fondul unui conflict dintre persoana vătămată și soțul său, de 29 de ani, din Moșoaia, de care se despărțise în fapt, cel în cauză ar fi deposedat-o, prin violență, de mai multe bunuri.Pentru clarificarea situației de fapt și stabilirea încadrării juridice, a fost administrat probatoriu, după care, în cursul zilei de 10 februarie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea luării unei măsuri preventive.”, a transmis IPJ Argeş. Ieri bărbatul a fost plasat de procuror sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Un polițist i-a găsit un loc de muncă

În timpul cercetărilor poliţiştii au reușit să-i recupereze victimei o parte din bunuri. Bărbatul nu voia să-i dea înapoi telefonul, pe motiv că vrea să găsească în el probe de divorţ. Abia ieri, acesta a înapoiat aparatul, astfel toate bunurile furate fiind recuperate. Pe durata anchetei, oamenii legii au fost impresionaţi de povestea fetei. Unul dintre polițiști i-a găsit un loc de muncă şi a ajutat-o să se angajeze ca să se poată întreţine şi să nu mai depindă de nimeni. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.