Peste 3000 de proiecte în programul Anghel Saligny

0
0



Deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu a, anunţat că au fost depuse peste 3000 de proiecte de finanţare prin programul „Anghel Saligny”. Din judeţul Argeş toate cele 102 unităţi administrativ-teritoriale au depus documentaţii spre aprobare.


„Dintr-un total de 3.328 de consilii județene, municipii, orașe și comune, 3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte pentru a fi finanţate prin Programul Anghel Saligny“”!Valoarea totală a proiectelor depuse este de circa 137 de miliarde de lei.
Fondurile din Programul Naţional „Anghel Saligny” pot fi folosite pentru proiecte de alimentare cu apă și stații de tratare a apei, sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, drumuri publice județene, interes local, respectiv drumuri comunale și/sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților; poduri, podețe, pasaje sau punți pietonale, sisteme de distribuție a gazelor naturale și racordul la sistemul de transport al gazelor naturale, care au autorizație de construire valabilă”, a precizat Simona Bucura Oprescu. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.