Specializați în remize!

0

  • Liga 1, Etapa 27: CS Mioveni – FCSB 1-1 (1-1)



CS Mioveni pare că s-a specializat în remize, pe propriul teren. Galben-verzii au ajuns la al treilea rezultat de egalitate cnsecutiv, acasă. Astfel, după egalurile cu Voluntari și Farul, echipa lui Pelici a terminat sâmbătă seara 1-1 și cu vicecampioana României, 1-1.


Oaspeții au început în forță partida și au reușit să deschidă rapid scorul, în minutul 7, prin Edjouma, care a reluat cu capul în plasă, din careul mic, după o lovitură liberă. Asaltul echipei vizitatoare nu a durat mult și încet-încet, Mioveniul a început să pună treacă la conducerea jocului. Eforturile galben-verzilor au fost concretizate mai întâi în mintul 36 de Garutti care a trimis din careul mic, cu piciorul în bară, după care la ultima fază a reprizei au rueșit egalarea, după o lovitură liberă, mingea trimisă în careu fiind prelungită de Rusu până la Balaur, care a înscris din 3 m. Oaspeții au mai avut în repriza secundă două ocazii mari, mai întâi în minutul 71 când Balaur a respins senzațional din fața lui Gheorghe care trebuia doar să pună latul la o centrare în fața porții de pe dreapta, și apoi în minutul 82, când pe rând Popescu, Garutti și apoi Șerbănică au repins de pe linia porții șuturile adversarilor din careul mic. La fel de bine, Mioveniul putea da lovitura în prelungiri, când Raicea scăpa pe dreapta a centrat în forță în careu, dar Blănaru a fost prea departe pentru a împinge balonul în plasă.
Punctul obținut sâmbătă de CS Mioveni este unul foarte important, echipa lui Pelici menținându-se după 27 de etape pe un loc fără griji (n.r. 12). Etapa următoare, galben-verzii vor evolua în deplasare, la FC Botoșani, o altă echipă care va juca în play-off.

CS Mioveni – FCSB 1-1 (1-1)
Au marcat: Balaur (45) / Edjouma (7)
Mioveni: Popescu – Radescu (87 Blănaru), Garutti, Balaur, Iacob, Burnea (71 Șerbănică) – Dat (71 Mitrea), Dumitriu – Veres (65 Panait), Rusu, Buziuc (65 Raicea) . Antrenor: Alexandru Pelici
FCSB: Vlad – Cretu (52 Ov. Popescu), Vinicius, Cristea, Serban (46 Gheorghe) – Olaru, Edjouma, Tanase – Cordea, Stoica (68 Burlacu), Oct. Popescu.
Antrenor: Anton Petrea
Cum s-au marcat golurile:
⚽Min 7, 0-1. Oaspeții centrează în careu din lovitură liberă, mingea este prelungită până la Edjouma care reia cu capul peste portar, de lângă Balaur
⚽Min 45, 1-1: Rusu retrimite balonul în careul mic din drepta, iar Balaut împinge mingea în poartă din 3 m.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.