Motivul bătăii din autobuz!

0

Scandal imens, ieri, într-un autobuz care mergea din cartierul Prundu către centrul Piteştiului. Doi călători s-au luat la bătaie, lovindu-se cu pumnii şi picioarele printre ceilalţi pasageri. Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Piteşti, a ajuns la spital în urma loviturilor.


Şoferul autobuzului a fost cel care a sunat la 112 , în jurul orei 14,00 şi a oprit maşina în apropiere de sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Lânăriei. Mai multe echipaje de la Secţia 4 Poliţie s-au deplasat la faţa locului. Din primele cercetări s-a constatat că a avut loc un conflict spontan, între un minor de 17 ani și un bărbat de 55 de ani, pasageri în mijlocul de transport. Cei doi s-au luat la ceartă pe locul din autobuz. Se spune că bărbatul i-a reproşat minorului că nu-i cedează locul pe scaun. La rândul său, adolescentul, care locuieşte în blocul Coremi, i-a răspuns obraznic pasagerului. Iritat, omul a avut o replică dură şi în scurt timp a izbucnit bătaia, în timpul căreia, cei doi s-au lovit reciproc cu pumnii şi picioarele. Ambii aveau leziuni suferite în urma loviturilor încasate fiind chemat un echipaj SMURD care să le acorde îngrijiri medicale. Ca urmare a evaluării, bărbatul de 55 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Dosarul va fi instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Urmează să fie audiaţi cei implicaţi şi martorii. În plus oamenii legii vor cere imagini de pe camerele de supraveghere ale autobuzului, pentru a stabili cu certitudine gradul de vinovăţie ale celor doi. M.Sandu Foto: Piteşti, oraşul meu