Eșec cu oltenii

0



Fotbal

Echipa secundă a clubului din Trivale a încheiat seria meciurilor de verificare din perioada precompetițională cu o înfrângere. FC Argeș II a pierdut cu 0-4, amicalul de sâmbătă, din deplasare, cu CSM Slatina, formație care se luptă pentru revenirea în liga secundă. Golurile oltenilor au fost reușite de Necșulescu(2), Manea și Oprescu. În partidele amicale disputate în această iarnă, formația pregătită de Constantin Schumacher a înregistrat trei victorii, o remiză și o înfrângere. Testul cu oltenii a fost ultima repetiție înaintea meciului de campionat cu Academica Clinceni II, partidă programată vineri, 12 martie, de la ora 15.00, în deplasare.
Volei
Moral bun înainte de play-off
Echipa de volei feminin a Piteștiului a încheiat prima parte a sezonului cu o victorie. FC Argeș Volei s-a impus cu 3-0 la seturi, în deplasarea de sâmbătă, din Capitală, cu CTF Mihai. Scorul pe seturi a fost următorul: 15-25, 11-25, 15-25. Echipa pregătită de Bogdan Paul va începe play-off-ul, primele meciuri fiind programate marți și miercuri, la Pitești, adversară fiind Bravol Brașov. Piteștencele au ca obiectiv revenirea în primul eșalon al voleiului feminin românesc.
Handbal
Misiune grea cu liderul seriei
Handbaliștii de la CSU Pitești se pregătesc pentru cel mai important meci din play-off-ul pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Echipa pregătită de Titel Răduță și Alin Oprescu vor întâlni sâmbătă, la Pitești, pe CSM Făgăraș, liderul seriei. Înaintea acestui duel, CSU Pitești ocupă locul 5, cu 4 puncte, adunate în patru etape, iar CSM Făgăraș, locul 1, cu 12 puncte, strânse tot în patru runde. Pentru argeșeni este ultima șansă de a rămâne în lupta pentru locul 2, ocupat de CSM Reșița, poziție direct promovabilă. Reșița are un avans de 5 puncte față de piteșteni, iar diferența se poate mări dacă bănățenii se impun în meciul de pe propriul teren, cu CSM Sighișoara, ocupanta locului 7, formație care are 3 puncte, adunate în primele patru runde. M.D.