Trafic oprit pe o stradă din Pitești!

0
0

Primăria Pitești anunță că de luni, încep lucrările de modernizare pe strada Lânăriei iar din acest motiv traficul va fi oprit pe tronsonul cuprins între bulevardul Petrochimiștilor și sediul Distrigaz. M.S.

 

Primăria Municipiului Pitești anunță începerea lucrărilor de modernizare a trecerii de cale ferată de pe strada Lânăriei, demers care impune închiderea traficului rutier pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și sediul Distrigaz de pe strada mai sus menționată, cu excepția riveranilor de pe strada Lânăriei II.

Astfel, de luni, 14 martie 2022, începând cu ora 08:00, până pe 21 martie 2022, circulația pe acest tronson va fi întreruptă, conducătorii auto fiind rugați să folosească rute alternative pentru evitarea aglomerării traficului rutier în zonă.

De asemenea, accesul autovehiculelor de tonaj mare este interzis pe Bd. Petrochimiștilor, în perioada lucrărilor, traficul greu venit dinspre București urmând a fi deviat pe A1, spre direcția Râmnicu Vâlcea, și pe DN65, spre direcția Slatina.

Informațiile privitoare la evoluția lucrărilor vor fi actualizate periodic, mai spus reprezentanții Primăriei Pitești.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.