Victorie importantă handbalistele de la CS Dacia, în Liga Florilor

0



Handbalistele de la Dacia Mioveni au învins miercuri, în deplasare pe Știința București cu 28-22, au acumulat 18 puncte în clasament, și au urcat un loc în clasament, până pe 11.


În meciul din Sala Rapid, cu penultima clasată, gazdele au condus în primele 5 minute de joc, 31-, 4-2, dar au fost egalate și apoi Dacia a preluat conducerea, scorul fiind 6-7 în minutul 12. Știința a revenit și a condus pentru ultima oară în acest joc, te tabelă, 9-8 în minutul 18. Din acest moment, argeșencele au preluat inițiativa, iar la pauză au intrat în avantaj, 14-12. Scorul putea fi și mai mare în prima repriză, dacă nu erau cele 5 ratări consecutive ale oaspetelor, între minutele 23 și 28, prin Predoi (de două ori), Ivan (de două ori) și Nicolae.
În repriza a doua gazdele s-au apropiat în primele 3 minute la un gol diferență, 13-14, 14-15 după care alb-albastrele s-ai distanțat treptat, cea mai mare difernță de scor înregistrându-se în minuteul 43, 16-23, pentru ca partida să se încheie 22-28.
Marcatoarele Daciei, în acest meci au fost: Nicolae (7), Cârjan (6), A. Ivan (4), Vizuete (3), Boian (3), Lisewska (2), Beșleagă (2), Predoi (1). La capitolul aruncări la poartă Ivan și Nicolae au avut câte 10, Cârjan 7, Lisewka și Vizuete câte 5, Georgescu și Boian câte 4, iar Beșleagă și Predoi câte 3. Tot la statistică, Georgescu a ratat o aruncare de la 7 m, iar Ivan a văzut un cartonaș galben și a fost o dată eliminată.
Etapa următoare, CS Dacia joacă cu acasă cu Gloria Bistrița, partida fiind programată sâmbătă, la 12:30, în Sala Sporturilor din Pitești.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.