Învinși la ultima fază a meciului!

0

  • FC Argeș – FCSB 2-3(1-1) Au marcat: I. Șerban ‚44 (pen.), Said 72 (pen.) / Fl. Tănase 39 ‚56 (pen.), Dumiter 90+4



FC Argeș a rămas fără punct câștigat și după a doua etapă din play-off-ul Ligii I. Piteștenii au pierdut cu 2-3, confruntarea de duminică seară, de pe propriul teren, cu FCSB, vicecampioana României.


În debutul primei repriză, bucureștenii și-au trecut în cont două ocazii de gol prin Olaru și Tănase, dar și o bară prin Tavi Popescu. Replica alb-violeților a fost dată de Ișfan care l-a pus la grea încercare pe Târnovanu cu o foarfecă. Argeșul a cerut penalty în minutul 35 după un henț comis în careu de Miron, însă Mladinovici a dictat lovitură liberă pentru oaspeți!. Cu cinci minute înainte de finalul primului mitan, FCSB a deschis scorul prin Florin Tănase, însă piteștenii au restabilit egalitatea până la pauză în urma unui penalty transformat de Ionuț Șerban. La puțin timp de la revenirea de la cabine, bucureștenii au trecut din nou în avantaj prin Florin Tănase care a transformat o lovitură de pedeapsă scoasă de Olaru. Din minutul 69, alb-violeții au evoluat în inferioritate numerică, Șerban văzând direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu palma peste față pe Florin Tănase. Alb-bioleții au restabilit din nou egalitatea, tot dintr-un penalty, scos și transformat de Ahmed Said. FCSB a reușit golul victoriei în minutul 90+4, la ultima fază a meciului, când Darius Olaru a șutat de la distanță, Greab a respins în față, iar Dumiter a marcat cu mare ușurință.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (Said ’46), Turda, Joao Miguel – Dumitraşcu (Muşat ’66), Raynov, Şerban, Tofan – Cr. Tănase (Arias ’66), Ganea (Viana ’66), Işfan (Moisie ’90). Antrenor: Andrei Prepeliţă.
FCSB: Târnovanu – Creţu (V. Gheorghe ’77), Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Edjouma (Şut ’65), F. Tănase (Dumiter ’84) – Cordea (Stoica ’46), Mamut (Coman ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea.
Stadion: Nicolae Dobrin; Spectatori 10.700
Cartonașe galbene: Dumitrașcu, Raynov, Said / Cordea, Mamut, Tănase, O. Popescu.
Cartonașe roșii: Șerban(min.69)
Arbitru: Horia Mladinovici(Bucureşti) / A1: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), A2: Marius Badea(Râmnicu Vâlcea)
Observator joc: Dan Potocianu
Observator arbitri: Iosif Olah
Cum s-au marcat golurile:
min.39: 0-1! Darius Olaru centrează în fața porții, iar Florin Tănase finalizează cu ușurință.
min.43: 1-1! Șerban îl învinge pe Târnovanu de la 11 metri.
min.56: 1-2! Florin Tănase transformă penalty-ul scos de Olaru.
min.72: 2-2! Said înscrie de la punctul cu var și restabilește egalitatea.
min.90+4: 2-3! Olaru șutează de la distanță, Greab respinge în față, iar Dumiter înscrie din fața porții.  M.D.