Reţinut pentru un furt de 40 de lei!

0



Doi tineri, o fată de 18 ani şi un băiat de 21 de ani, au fost prinşi în Vivo Piteşti după ce au furat dintr-un magazin. Cuplul a fost oprit de agenții de pază când să iasă din magazin cu produse în valoare de 40 de lei. Cu toate că suma nu este mare, tânărul a fost reţinut, după ce s-a stabilit că mai este cercetat într-un dosar similar. 


Agenţii de pază ai mall-ului Vivo au sesizat Poliţa luni, în jurul orei 16,30, anunţând că au prins o fată şi un băiat furând. Cei doi au fost daţi de gol de sistemul de alarmare, la ieşirea din magazin. Aveau ascunse produse vestimentare în valoare de 40 de lei, intenţionând să părăsească unitatea fără să le achite. La faţa locului au mers polițiștii Secției 1 Poliție Pitești acolo unde au identificat-o pe Florina A., de 18 ani și Mihai Ionuţ S. de 21 de ani, ambii din Tufeni, județul Olt. Tinerii au fost duşi la audieri. În timpul verificărilor, oamenii legii au constatat că tânărul nu se află la primul dosar penal. El este cercetat şi de poliţiştii Secţiei 3, pentru furt din magazine! Astfel, s-a stabilit că fapta comisă în Vivo nu era o greşeală ci un mod de acţiune al acestuia.
De aceea a fost dispusă, împotriva lui Mihai Ionuţ S., reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după ce pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt. De asemenea, tânăra este cercetată, în libertate, tot pentru furt. Ieri, Mihai Ionuț S. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. La închiderea ediției noastre nu fusese luată o decizie. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.