Aţi văzut-o pe Cătălina?

0
0
  • Poliţia o caută!



O fată, în vârstă de 14 ani, din comuna Bascov, a dispărut de acasă. Poliţia o caută de duminică, după ce mama ei a anunţat că a plecat fără să se întoarcă. Oamenii legii urmăresc mai multe piste dar până ieri, niciuna nu a dus la depistarea copilei. 


„În ziua de 03 aprilie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că MATEI CĂTĂLINA, de 14 ani, a plecat în mod voluntar, posibil în cursul nopții trecute, de pe raza comunei Bascov, fără a mai reveni la domiciliu. Semnalmente: înălţime 1,50 m, circa 50 kg, fața ovală, ochi căprui, păr lung. Vestimentație la momentul plecării: nu se cunoaște. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov desfășoară activități specifice pentru identificarea acesteia, însă până în prezent, persoana nu a fost găsită. Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, telefon 0248 607 009.”, este anunţul făcut de IPJ Argeş.

Colegii nu ştiu nimic de ea!

Dispariţia a fost anunţată de de mama minorei, care a constatat duminică dimineaţă că fata lipseşte de acasă. După ore bune de căutări în care a încercat, fără rezultat, să o găsească singură, mama a apelat la Poliţie. Este posibil că minora să fi fugit din timpul nopţii. Mama şi-a dat seama abia dimineaţă că fiica ei nu este acasă. Oamenii legii au urmat mai multe piste pentru a da de urma Cătălinei. De pe contul ei de socializare au aflat că acesta comunica online cu un tânăr din alt judeţ. Poliţiştii au presupus că fata s-a dus la acest prieten dar nu au găsit-o la el. Au vorbit cu diriginta copilei şi cu colegii ei, dar nimeni nu nu ştie unde se află. De asemenea au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe traseul ce putea fi urmat de fată prin comună, dar nu a fost văzută pe înregistrări. Căutările continuă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.