Reținut pentru hărțuirea concubinei!

0



La o lună după ce a fost condamnat, un bărbat din Poiana Lacului, a pornit un adevărat asalt împotriva fostei concubine. Bărbatul a urmărit-o, a ameninţat-o cu moartea, a sunat-o necontenit şi i-a trimis mesaje devenind obsedat de ea! Pentru că nu voia să reia relaţia, din răzbunare, a postat online poze în care femeia apare în ipostaze intime. Ca să îl potolească, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti l-au reţinut. Rămâne de văzut dacă va înţelege că riscă să ajungă la închisoare în urma acuzaţiilor grave ce i se aduc.


Până anul trecut, Laurenţiu Adrian U. de 35 de ani, din comuna Poiana Lacului, a avut o relaţie de concubinaj cu o femeie din Piteşti. Cei doi s-au despărțit numai că, bărbatul nu a vrut să accepte. Când a văzut că nu o poate convinge pe femeie să se împace cu el, a devenit agresiv. Femeia a obţinut un ordin de protecţie, iar el nu avea voie să se mai apropie de ea. În ciuda acestui ordin, în aprilie anul trecut, a urmărit-o pe stradă și a bătut-o. A fost trimis în judecată sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încălcarea ordinului de protecţie.

În timpul procesului femeia şi-a retras plângerea privind agresiunea! Chiar şi aşa, instanţa l-a condamnat pentru celellate două infracţiuni şi a fost achitat pentru loviri şi alte violene. În sentinţa dată la începutul lunii februarie, bărbatul a fost condamnat la 1 an şi 1 lună închisoare, cu suspendare, având un termen de supraveghere de doi ani. Acesta este obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

A postat fotografii pe un site destinat bărbaţilor

De luna trecută, Laurenţiu Adrian U. şi-a reluat atacurile asupra femeii. A început să o urmărească, la serviciu, pe stradă. Să o sune continuu şi să îi trimită mesaje de ameninţare. Într-una din zile, în timp ce o urmărea a observat că femeia a fost dusă acasă cu maşina de un coleg de serviciu și a rupt oglinda autoturismului. Când a văzut că nu o poate convinge să se întoarcă la el a şantajat-o că va posta, online, fotografii cu ea în ipostaze intime, creea ce a şi făcut! A pus imaginile pe un site xxx destinat bărbaţilor acolo unde a publicat şi numărul ei de telefon.

Femeia a început să fie sunată de diverşi bărbaţi care credeau că este prostituată și se interesau de tarife sau îi făceau propunere indecente. De frică, femeia a făcut din nou plângere. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare, hărțuire, violarea vieții private și distrugere. Duminică, bărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu de poliţiştii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului și a fost dus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

A fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie dus la Parchet pentru a fi luată o măsură împotriva lui. Dacă va fi trimis, din nou, în judecată el riscă să ajungă la închisoare, mai ales că a încălcat condițiile condamnării cu suspendare. În sentinţa din luna februarie 2022, judecătorii au menţionat. „ …atrage atenţia inculpatului asupra revocării suspendării executării pedepsei în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni în cursul termenului de încercare sau al nerespectării cu rea credinţă a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse…”, ceea ce el a făcut.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.