S-a răsturnat cu bolidul într-o curte

0



Viteza excesivă combinată cu teribilismul la volan, au dus ieri la producerea unui accident rutier, în Câmpulung. Trei tineri s-au aflat în pericol după ce maşina în care se aflau a zburat într-o curte și s-a răsturnat. Bolidul a rupt gardul şi un pom şi s-a oprit la mică distanţă de zidul casei.  


Accidentul a avut loc ieri după-amiază, pe strada Richard, din Câmpulung. Maşina, un Audi A 6 cu volan pe dreapta, era condusă de Viorel D., un tânăr de 21 de ani, din Câmpulung. Cu el mai erau un tânăr de 25 de ani şi o minoră în vârstă de 17 ani. S-a stabilit că şoferul a condus cu viteză pe şosea. Când s-a terminat asfaltul și a văzut că intră pe o porţiune de drum plină de noroi şi bălţi, cel de la volan a frânat brusc, moment în care a pierdut controlul volanului.
Maşina a lovit un cap de pod din beton , a spulberat un gard, a smuls din rădăcină un pom şi s-a oprit cu roţile în sus în curtea unui cetăţean. În ciuda cascadoriei, făcută fără voie, cei trei tineri din autoturism au suferit rănit uşoare. La sosirea echipajelor de poliţie şi de pompieri, fata nu se ma afla la faţa locului. Martorii au declarat că adolescenta a plecat cu un taxi. Atât şoferul cât şi cei doi pasageri au suferit răni uşoare.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au testat pe şoferul autoturismului cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Pe numele său va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.