Viteza l-a răsturnat!

0



Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Bascov, a scăpat teafăr, dar a rămas fără maşină ieri, după ce s-a răsturnat cu autovehiculul în comuna Albota, la Cerbu. Maşina a fost distrusă aproape complet, în momentul când a zburat de pe şosea şi s-a rostogolit pe câmpul din apropiere, pe DN 65, drumul care face legătura între Piteşti şi Slatina.


Constantin G., de 43 de ani, conducea o Dacia Logan mergând dinspre Piteşti în direcţia Slatina, pe DN 65. Afară ploua iar asaltul era ud. Se pare că cel de la volan nu a ţintu cont de condiţiile de drum şi a călcat ceva mai tare pedala acceleraţiei. De aceea, în timp ce era la Cerbu Deal, într-o curbă, maşina a părăsit şoseaua şi s-a rostogolit pe un câmp din apropiere. S-a oprit cu roţile în sus.

Din fericire, şoferul, care era singur în maşină, nu a păţit nimic. Loganul a fost avariat pe toate părţile. La faţa locului au fost prezenţi poliţişti, de la Serviciul Rutier Argeş, pompieri de la Secţia Costeşti, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, care a acordat îngrijiri medicale conducătorului auto. Acesta nu a necesitat transportul la spital. În urma cercetărilor, s-a stabilit că evenimentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.