Play-out-ul se încheie cu meciul Mioveni- Rapid

0
  • Meciul este programat luni, 16 mai
  • FC Argeș va evolua din nou sâmbătă



LPF a stabilit și programul ultimei etapei din play-out, respective al penultimei runde din play-off. Astfel, FC Argeș a fost programată să joace sâmbătă în deplasare, în timp ce CS Mioveni va evolua luni.


Echipa lui Andrei Prepeliță va avea meci sâmbătă, 14 mai, în deplasare la Ovidiu, cu Farul Constanța. Penultimul meci de campionat al piteștenilor este programat de la ora 16:30.
FC Argeș vine după un meci de campionat, disputat sâmbăta trecută, cu CFR acasă (scor 0-6) și după meciul de Cupă, returul semifinalei cu FC Voluntari.
În schimb, galben-verzii va disputa meciul care încheie play-out-ul. CS Mioveni – Rapid se va juca luni, 16 mai de la ora 20:30, pe Stadionul Orășenesc.
De la aceeași oră se dispută alte două meciuri, în care sunt implicate echipele care mai șanse la primele două locuri de play-out, Sepsi și FC Botoșani.
Astfel, Sepsi va evolua la FCU Craiova iar Botoșani la Clinceni. După aceste meciuri se vor stabili echipele care vor juca primul baraj de Conference League (locurile 1 și 2, pe care sunt acum Rapid – 39 p, Sepsi – 39 p, în timp ce FC Botoșani e pe 3 și are 38p). În afară de acest prim baraj pentru Europa, se vor mai juca și cele două baraje de retrogradare / promovare în Liga 1, iar cel mai porbabil, meicurile vor fi: Chindia (locul 7 Liga 1) – Concordia Chiajna / Unirea Slobozia (locurile 5 și 6, diferența este de doar 1 punct) și Dinamo – U Cluj.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.