Andrei Prepeliță: ”Calificarea nu s-a pierdut acum”

0



Antrenorul Andrei Prepeliță consideră că FC Argeș a pierdut calificarea în finala Cupei în partida din tur, de la Voluntari, pierdută de alb-violeți, cu 0-2.


Tehnicianul grupării din Trivale este convins că piteștenii puteau reintra în cărțile calificării dacă Șerban transforma acel penalty: ”Am vrut să întoarcem soarta calificării în favoarea noastră și cred că puteam să o facem dacă am fi marcat din acel 11 metri. Am fi avut mai apoi timp și pentru golul doi. Păcat că l-am ratat. Aș fi vrut finala pentru suporteri, pentru noi toți. Calificarea nu s-a pierdut acum, ci la meciul tur. La Voluntari am dominat în prima repriză, dar am făcut două greșeli. Apoi, în partea a doua nu am mai jucat nimic”.
Principalul grupării din Trivale spune că unii dintre jucători și-au arătat limitele: ”Când nu sunt rezultate, publicul te poate apostrofa, dar noi ne-am depășit condiția în acest sezon. Am lăsat în afara play-off-ului echipe bune. Dar, ce s-a întâmplat în play-off, după meciul cu FCSB a arătat limite la anumiți jucători”.

”M-am obișnuit cu aceste scandări”

Principalul argeșenilor s-a arătat iritat de scandările fanilor care i-au cerut demisia: ”M-am obişnuit cu aceste scandări împotriva mea, îi respect pe fani, eu îmi fac treaba, cred că mi-am făcut-o. Am salvat echipa de undeva de jos, ne-am calificat în play-off. Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimii ani la Piteşti de sunt aşa de supăraţi,. Dar îi respect” a spus Prepeliță după meci. M.D.