Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 25 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8592-Luni, 25 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Cristian Stancu

  O rusine pt tot județul,si pt oras aceasta echipa a lui Gentea.Vladoiu si Prepelita sunt vinovati de acest dezastru.Daca au onoare ar pleca la sfârșitul campionatului, ca mai sunt doar 2 meciuri,si COSMARUL se termina pt aceste gloabe.Sa se duca si sa aduca,primarul „de cuvant”,oameni mai competenti.E clar ca suporterii nu ii mai vor pe acest duet becalist de doi bani.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Gresesti! Originea umilintelor este primarul care consuma sume enorme din bugetul orasului ca sa se simta el „patron” de club. Daca tu iti inchipui ca exista chiar si un singur transfer care s-a facut la FC Arges facut fara sa se fi respectat dorinta finala a primarului, te inseli. E mai rau decat Becali, macar ala se joaca pe banii lui, Gentea isi bate joc de banii platiti de pitesteni ca taxe si impozite. Coruptul de Pendiuc (care a luat spaga de la un privat) si Ionica Cornel (care a n-a facut practic nimic in afara de faptul ca si-a luat salariul) au fost mai putin daunatori Pitestiului decat acest Gentea care risipeste bugetul pentru a intretine fotbalisti pe salarii de mii si mii de euro.

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .