Au ratat calificarea în finala Cupei!

2
  • FC Argeș – FC Voluntari 0-1(0-0) A marcat: Achim(min.85 pen.)



FC Argeș a ratat calificarea în finala Cupei României după ce a pierdut cu 0-1 și manșa retur a semifinalelor competiției. Unicul gol al partidei disputată miercuri seară pe Arena din Trivale fost marcat de Achim din penalty, cu șase minute înainte de finalul timpului regulamentar.


După o primă repriză echilibrată în care ambele echipe și-au trecut în cont ocazii de gol, alb-violeții au avut șansa de a deschide scorul imediat după pauză. În minutul 48, Cristi Dumitru a obținut un penalty, însă portarul Mihai Popa a reușind să ghicească colțul pe care a bătut Ionuț Șerban. FC Argeș a jucat în inferioritate numerică în ultimele zece minute după ce Boldor a fost eliminat în urma unui duel cu Tavares. La acea fază, centralul Cojocaru a dictat și lovitură de pedeapsă pentru ilfoveni, penalty-ul fiind transformat cu mare siguranță de Cosmin Achim. Cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar, mijlocașul Vadim Rață a încasat al doilea galben în timp ce se afla pe banca de rezerve. Cu 3-0 la general, FC Voluntari merge în ultimul act al competiției.
În cealaltă semifinală, Universitatea Craiova a întâlnit aseară pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În manșa tur, dispută pe terenul covăsnenilor, Sepsi s-a impus cu 2-1.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel(min.37 Boldor), Latovlevici – Meza Colli(min.74 Palic), Raynov (min.74 Dumitrașcu) – Dumitru, Şerban, Tănase(min.74 Fatai) – Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță.
FC Voluntari: Popa – Ciobotariu(min.80 Achim), Tamaș, Armaş, Briceag(min.80 Vlad) – Droppa, Raţă(min.62 Meleke) – Varzim, I. Gheorghe(min.62 Tavares), Lopes – Nemec(min.77 Fulop). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Cartonașe galbene: Dumitrașcu / Rață, Fulop, Droppa
Cartonașe roșii: Boldor(83) / Rață(86)
Arbitru: Adrian Cojocaru(Galaţi) / Asistenți: Mihai Marica(Bistriţa), Ciprian Danşa(Satu Mare).
Observatori: Mihai Andrieș, Andrei Ioniță.  M.D.


2 COMENTARII

  1. O rusine pt tot județul,si pt oras aceasta echipa a lui Gentea.Vladoiu si Prepelita sunt vinovati de acest dezastru.Daca au onoare ar pleca la sfârșitul campionatului, ca mai sunt doar 2 meciuri,si COSMARUL se termina pt aceste gloabe.Sa se duca si sa aduca,primarul „de cuvant”,oameni mai competenti.E clar ca suporterii nu ii mai vor pe acest duet becalist de doi bani.

    • Gresesti! Originea umilintelor este primarul care consuma sume enorme din bugetul orasului ca sa se simta el „patron” de club. Daca tu iti inchipui ca exista chiar si un singur transfer care s-a facut la FC Arges facut fara sa se fi respectat dorinta finala a primarului, te inseli. E mai rau decat Becali, macar ala se joaca pe banii lui, Gentea isi bate joc de banii platiti de pitesteni ca taxe si impozite. Coruptul de Pendiuc (care a luat spaga de la un privat) si Ionica Cornel (care a n-a facut practic nimic in afara de faptul ca si-a luat salariul) au fost mai putin daunatori Pitestiului decat acest Gentea care risipeste bugetul pentru a intretine fotbalisti pe salarii de mii si mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.