Medic cercetat pentru purtare abuzivă!

2
  • În urma scandalului de la Pediatrie



Un incident grav a avut loc miercuri, la Spitalul de Pediatrie Piteşti acolo unde un medic la lovit pe şeful Secţiei Chirurgie. Motivul este unul ilar! După ce informaţia a apărut în presă, poliţiştii Secţiei 3 Piteşti s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Până ieri Florin Trifan medicul agresat nu a depus plângere.  


Incidentul ar fi avut loc pe holul Secţiei Chirurgie. Emil Popa, medic chirurg, l-a abordat pe medicul-şef al Secţiei Chirurgie Florin Trifan şi după un schimb de cuvinte l-a lovit pe şeful său cu capul în plină figură. Doctorul Popa era supărat, din câte spun martorii, că la cabinetul său nu există fereastră. Managerul Spitalului de Pediatrie, Tudor Ionescu, a confirmat incidentul şi a menţionat că a fost demarată o anchetă internă. În cadrul cercetării disciplinare vor fi luate probe video surprinse de camerele de supraveghere din secţia amintită şi vor fi audiaţi martorii.

Medicul-şef nu a depus plângere

Ieri, în urma articolelor din presă referitoare la întâmplare, reprezentanţii IPJ Argeş au anunţat că s-au sesizat din oficiu. Medicul Florin Trifan nu a depus plâgere împotriva colegului Emil Popa. Acesta a discutat cu poliţiştii care i-au adus la cunoştinţă drepturile sale, şeful de secţie a precizat însă că, deocamdată, îşi rezervă dreptul să nu facă reclamaţie. „În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Pitești, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:Până la acest moment, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment. În urma primelor verificări, polițiștii Secția 3 Poliție Pitești s-au sesizat, din oficiu, și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal.” a transmis IPJ Argeş. Cercetările nu pot fi demarate pentru loviri şi alte violenţe din cauză că nu a fost făcută plângere, dar întâmplarea poate fi cercetată pentru purtare abuzivă având în vedere calitatea celor implicaţi şi faptul că incidentul a avut loc în timpul serviciului într-o instituţie publică. M.S.


2 COMENTARII

  1. Ia uite domne’ gâlceava in paradis! Micii mari Dumnezei i-și dau capete in gura dar rămâne intr ei!
    Am auzit demult de colegiul medicilor, de profesionalism ,de verticalitate morala,corectitudine, umanism in domeniul sanitar, de jurământul lui Hippocrate….Ăștia au ajuns niște golănași de cartier de joasa speța care măcar nu se dau in gat unul pe altul,cel puțin deocamdată ! O cloaca infecta de care orice om normal nu vrea sa aibă parte!
    Huooooo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.