Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 20 min
• Timp de gătire: 75 min
• Gata în: 1 ore, 35 min
Ingrediente:
• 600 gr. cuburi carne vită
• 2 ardei graşi, roşu şi galben
• 1 ceapă mare
• 50 gr. bacon afumat
• 300 ml apă
• 3 căţei de usturoi
• 25 gr. unt
• 1 roşie
• 1 lingură ulei
• 1 cub concentrat de legume
Mod de preparare:
1. Într-o cratiţă cu fund dublu se căleşte în unt topit amestecat cu ulei ceapa tăiată mai mare. Se adaugă carnea şi baconul afumat şi se călesc până ce carnea îşi schimbă culoarea. Se adaugă ardeii tăiaţi mare şi usturoiul feliat.
2. Se adaugă apa şi cubul de concentrat sfărâmat înainte, se acoperă cu un capac şi se lasă la foc mic pentru două ore.
3. După acest timp, se verifică dacă s-a fiert carnea şi se pune roşia tăiată felii. Se mai lasă 15 minute pe foc.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525