Ucis din cauză că nu a acceptat încă un partener!

0
  • Cazul Crimă la Domneşti



Noi detalii ies la iveală despre crima din comuna Domnești. Tânărul găsit mort în râu, a fost ucis după ce a refuzat să facă sex cu un tânăr în vârstă de 19 ani. Ieri, cel care l-a împins în apă a fost arestat preventiv. Minorul în vârstă de 13 ani care fugise, a fost găsit, fiind dus la audieri.  


Tânărul, în vârstă de 30 de ani, din comuna Corbi, şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică. Trupul neînsufleţit al lui Ion S. a fost găsit marţi după-amiază la circa cinci kilometri de locul unde a avut loc conflictul. Tatăl său a anunţat dispariţia luni, văzând că fiul său nu s-a mai întors acasă. Omul a pornit pe urmele fiului şi a aflat că a stat într-un bar până la 2.00 noaptea, cu nişte necunoscuţi. „A întrebat vânzătoarea dacă l-a văzut, că era o persoană cunoscută în zonă. A spus că l-a văzut la ora 2.00 cu niște persoane necunoscute, copii. Nu erau oameni maturi. Am încercat să-l contactăm telefonic. Când suna telefonul, când închidea, ba apărea pe Facebook.” a povestit cumnatul victimei după ce a fost descoperit cadavrul.

Abandonat după ce a fost împins în apă

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere Ion S. a fost văzut, în noaptea dispariției, în compania mai multor tineri. Însoţitorii lui sunt din județul Braşov şi lucrau ca îngrijitori de animale în zonă.
Ultimele imagini îi indicau în apropierea podului de peste Râul Doamnei, din Domneşti. Rudele victimei spun că Ion S. avea o altă orientare sexuală şi conflictul ar fi izbucnit după o partidă de sex. „El era o persoană diferită. Era homosexual. Am aflat că ar fi întreținut relații sexuale cu trei din acele persoane, cu a patra persoană nu ar mai fi vrut. El a fugit spre gârlă după care i-a dat un pumn și l-ar fi aruncat în gârlă. L-au văzut că plutește pe apă.” a mai spus cumnatul lui Ion S. Trei dintre cei patru tineri sunt minori. Cel mai mic are 13 ani. După incident, înainte de găsirea cadavrului, minorul de 13 ani, a fugit. El a fost găsit la Braşov și a fost dus la audieri. Anchetatorii au stabilit că tânărul ar fi fost omorât pentru că ar fi acceptat un singur partener sexual, pe minorul de 13 ani şi l-a refuzat pe cel de 19 ani, care s-a înfuriat. Remus Sorin P. de 19 ani, din comuna Augustin, judeţul Braşov a mărturisit că s-au certat și l-a lovit.
Victima a căzut în apă, dar nimeni nu a cerut ajutor. Marţi seara tânărul a fost reținut. Ieri a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă şi judecătorii au admis cererea. El este acuzat de omor. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.