Subprefectul Neculăescu a ajuns a spital

0



Ciprian Neculăescu, subprefect de Argeş, a ajuns ieri la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Acesta se îndrepta către Piteşti, la volanul unui Duster, pe DN 73, când a fost lovit de o maşină care a ajuns pe contrasens. 


Accident rutier a avut loc în comuna Stâlpeni, sat Livezeni. La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Ciprian Neculăescu se afla la volanul unui Duster şi mergea către Piteşti. Un şofer, în vârstă de 47 de ani, din comuna Mihăeşti, aflat la volanul unui Sandero mergea în direcţia opusă când a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens.
A lovit Dusterul în aripa stângă şi în portiera de pe partea şoferului, după care Sandero s-a oprit în glisiera metalică de pe marginea şoselei. Cei doi şoferi de 42 de ani, respectiv 47 de ani au fost răniți uşor. După ce li s-a acordat primul ajutor la faţa locului au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Niciunul nu avea leziuni grave. Se presupune că șoferul din Sandero a avut alte preocupări în timpul mersului și de aceea a ajuns pe contrasens. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.