Fetiță omorâtă de mașină!

0
0



O copilă, în vârstă de 6 ani, şi-a pierdut viaţa ieri, în urma unui accident rutier. Tragedia a avut loc pe DN 73, în comuna Mihăeşti. A reieşit că minora a traversat neregulamentar. Nenorocirea a avut loc la circa 100 de metri de trecerea de pietoni.


Accidentul rutier a avut loc ieri, în apropierea sediului Primăriei Mihăeşti, pe DN 73. Cse pare că fetiţa se întorcea de la magazin. Era singură. Nu a mers până la trecerea de pietoni care era ceva mai departe, la aproximativ 100 de metri, ci a traversat prin loc nepermis. A fost lovită, în plin, de un Opel, la volanul căruia era Dumitru N., de 63 de ani, din Câmpulung, care se îndrepta către Piteşti. Minora a fost rănită atât de grav încât, în scurt timp, a intrat în stop cardio-respirator.
La sosirea echipajului medical de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, au fost demarate manevrele de resuscitare dar, din nefericire, acestea nu au avut succes. A fost declarat decesul copilei. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung. Conducătorul auto a susţinut în faţa oamenilor legii că fetiţa traversa în fugă şi i-a apărut brusc în faţa maşinii. În timpul măsurătorilor, oamenii legii au stabilit că urmele de frână sunt scurte, ceea ce ar putea însemna că şoferul nu avea viteză mare. Poliţiştii au întocmit dosar de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.