Fiu de primar condamnat definitiv!

0



Acuzat de luare de mită, fiul fostului primar din Călineşti a fost condamnat definitiv. Curtea de Apel Piteşti a menţinut pedeapsa dată în februarie 2022. Marius Gavrilescu a primit o condamnare cu suspendare.  


În februarie 2022 Tribunalul Argeş a dat prima sentinţă în dosarul lui Marius Gavrilescu. Judecătorii l-au condamnat la la 1 an şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată. A fost dispusă suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o perioadă de 2 ani. În plus, bărbatul trebuia să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Bradu, sau în cadrul Primăriei Piteşti, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Judecătorii au menţinut sechestrul asigurator asupra sumei de 7900 lei şi 900 euro, bani confiscaţi de la inculpat în timpul anchetei. Cum sentinţa nu era defintivă, Marius Gavrilescu a declarat apel. Curtea de Apel Piteşti a admis cererea, dar singura diferenţă faţă de sentinţa iniţială este că Marius Gavrilescu va trebui efectueze cele 120 de zile de muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Călineşti sau în cadrul Consiliului Local Călineşti. Decizia este definitivă.

Promitea angajări în spital

Marius Gavrilescu, de 47 de ani, fiul fostului primar al comunei Călineşti, a fost reţinut în ianuarie 2021, după ce împotriva lui a fost făcut un denunţ. Era acuzat de luare de mită. „Din cercetări s-a stabilit că în perioada mai-iulie 2019, un bărbat de 47 de ani, din Călinești, ar fi pretins și primit mai multe sume de bani, constând în aproximativ 1.000 de euro şi aproape 8.000 de lei, de la două persoane, în vederea influenţării în mod favorabil a rezultatelor unor concursuri organizate în vederea angajării de personal medical, la o unitate medicală din judeţul Argeş”, au stabilit anchetatorii IPJ Argeş cei care au emis ordonanţa de reţinere. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.