Vor să încheie sezonul cu victorie!

1
  • FC Argeș – FC Voluntari, astăzi, ora 20.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport



Ultima rundă din play-off-ul Casa Liga 1 va fi închisă de duelul FC Argeș – FC Voluntari, meci programat astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.


Indiferent de rezultatul acestei partide, FC Argeș nu poate termina mai sus de locul 6, meciul cu ilfovenii fiind doar de palmares pentru alb-violeți. În turul play-off-ului, piteștenii s-au impus la Voluntari, scor 1-0, golul fiind semnat de bulgarul Martin Raynov. Înaintea duelului din această ultimă rundă, Argeșul ocupă locul 6, cu 27 de puncte, iar Voluntariul se situează pe locul 4, cu 32 de puncte. Fără o miză reală în această partidă, cele două echipe pot utiliza și jucătorii tineri care au fost folosiți mai puțin în acest sezon.
Antrenorii Andrei Prepeliță și Liviu Ciobotariu au ocazia de a vedea pe ce jucători tineri pot miza în următorul sezon competițional care este programat să înceapă la jumătatea lunii iulie.
Partida din această seară este și ultima șansă pentru unii dintre fotbaliștii piteșteni de a demonstra că merită să rămână la Pitești și în următoarea ediție de campionat. M.D.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.