Mii de participanţi la festivalul rock al motocicliștilor

0
  • La Corbeni



Au fost două zile de festival destinat iubitorilor de rock şi motocicliştilor. Mii de persoane au fost prezente la Corbeni, la baza Transfăgărășanului, acolo unde a avut loc festivalul rock-moto din România, aflat la cea de a doua ediţie în Argeş. Acesta a fost organizat de Archangels MC România cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş şi al Primăriei Corbeni. Pe scenă au urcat nume grele ale rock-ului românesc precum Trooper, Cargo sau Dan Helciug.  


Vineri şi sâmbătă au fost zile pline de muzică, motoare care mai de care mai spectaculoase și concursuri care mai de care mai interesante la Corbeni, la cea de a doua ediție a Poienari Archangels Fest. Ritmurile de rock au răsunat până la Cetatea lui Vlad Țepeș. Vineri au venit la Corbeni peste 1000 de motociclişti din întreaga ţară. Seara atmosfera a fost întreţinută de trupele Fără Vise, Masterpiece, My Queen by Dan Helciug, The RO/CK. Sâmbătă numărul motocicliştilor, care au turat motoarele la baza Transfăgărăşanului, a fost de peste 2000. A fost organizată o paradă moto şi un concurs cu premii. La parada moto a participat şi Gheorghiţă Boţârcă, primarul Topoloveniului, pasionat de „motoare”.
Organizatorii au pregătit pentru cei prezenţi zone food & drinks dar şi o parcare pentru motociclete. Spectatorii au plătit pentru o brăţară de acces la festival preţuri de la 50 lei la 70 de lei, în timp ce copiii sub 12 ani au avut gratuitate la eveniment. Sâmbătă seara, în timpul spectacolului au fost cei mai mulţi participanţi. Pe scenă au urcat nume grele ale rock-ului românesc precum Trooper, Cargo sau Dan Helciug. Au impresionat și puștii de la Myst, piteștenii al căror ritm a adunat lumea la scenă. Cei patru artişti, toţi minori, îşi compun singuri muzica şi textul. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.