Fotbaliștii de la Școala Gimnazială Traian, vicecampioni naționali!

0
1
  • Rezultat de excepție pentru sportul piteștean



Performanță de excepție obținută de echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale Traian. Elevii coordonati de profesorii Cătălin Otobîcu și Tiberiu Graur au devenit vicecampioni naționali după ce acum câteva zile au terminat pe locul 2 faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.


La competiția găzduită de Liceul Tehnologic din Negrești Oaș au participat cele mai bune 8 școli din țară, dintr-un total de 4400 de unități de învățământ. În finală, piteștenii au pierdut cu 5-3, la penalty-uri, confruntarea cu Școala Gimnazială ”Turoczi Mozes” Târgu Secuiesc, după ce la finalul timpului regulamentar a fost egalitate, 3-3. Cinci dintre cei zece componenți ai echipei școlii argeșene sunt jucători legitimați la FC Argeș, grupa 2006-2007. Adrian Briciu, Fabio Bettini, Bogdan Sandu, Darius Grigore și Mihnea Ionică, pregătiți la echipa de club de antrenorii Cătălin Oprea, Mihai Ariciu și Paul Ciobanu, au arătat că fotbalul argeșean are viitor.

”Sper să ajungă fotbaliști de clasă”

Cătălin Otobîcu, unul dintre cei doi antrenori ai Școlii Gimnaziale Traian, este încântat de această performanță: ”Sunt foarte mândru de rezultatul obținut, chiar dacă nu am putut termina competiția pe locul 1. Copiii au dat dovadă de caracter, putere de luptă și multă calitate. Ei sunt sportivi de performanță și sper din tot sufletul să devină și fotbaliști de clasă. Din păcate, pentru micii fotbaliști, acesta a fost ultimul an de gimnaziu. Ei vor rămâne în amintirea profesorilor prin performanța obținută de Școala Traian”.
Echipa Școlii Gimnaziale Traian:
Adrian Briciu, Fabio Bettini, Bogdan Sandu, Darius Grigore, Mihnea Ionică, Patrick Mutu, Alex Ghiță, Robert Săceanu, Călin Savu, Alex Avram.
Antrenori: Cătălin Otobîcu, Tiberiu Graur.  


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.