Tânăr bătut în trafic de un şofer nervos! (video)

0



Scene incredibile au fost surprinse în cartierul piteştean Găvana de un trecător care a filmat o bătaie în trafic. Un şofer furios a lovit un alt participant la trafic . Imaginile au ajuns în spațiul public iar poliţitii s-au autosesizat. Agresorul a fost reţinut, ieri fiind plasat sub control judiciar. Motivul pentru care s-a supărat acesta, este unul de râs! 


Incidentul a avut loc în 21 mai, de ziua sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, pe strada Stejarului din Piteşti, în jurul orei 11.30. Poliţia a demarat cercetări după ce o filmare în care apărea scandalul produs în trafic a apărut în spaţiul public. O persoană a filmat şi postat pe Facebook momentul în care un bărbat este agresat. Pe imagini de vede cum un tânăr fuge încercând să scape de un bărbat ceva mai solid. Acesta este prins fiind lovit. Alte două tinere, încearcă să-l salveze.

În tot acest timp, maşina agresorului a fost lăsată în mijlocul şoselei. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat, din oficiu, imediat după ce au văzut înregistrarea care circula online. „În urma activităților specifice, desfășurate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a fost identificată persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, care a formulat plângere prealabilă pentru lovire sau alte violențe. De asemenea, polițiștii de investigații criminale au identificat și agresorul, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.” a transmis IPJ Argeş.

A lăsat maşina în mijlocul şoselei

În timpul cercetărilor s-a stabilit că Alexandru B. se afla la volanul maşinii sale şi intenţiona să iasă dintr-o parcare cu spatele. Nu a fost lăsat de tânăr, ceea ce l-a înfuriat foarte tare. A lăsat maşina de-a curmezişul şoselei blocând circulaţia şi a fugit să-l bată. La rândul lui, tânărul a coborât de la volan şi a fugit cât l-au ţinut picioarele. A fost prins şi lovit de mai multe ori. În faţa probelor, Alexandru B. a recunoscut faptele.
„În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 25 mai a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. De asemenea, față de bărbat a fost luată măsura complementară a reținerii permisului de conducere, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.” a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Ieri Alexandru B. a fost eliberat din arest după ce a fost luată împotriva lui măsura controlului judiciar.  


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.