Țara Galilor s-a calificat la Campionatul Mondial

0

Fotbal

Țara Galilor a obținut calificarea la Campionatul Mondial din Qatar după ce a învins Ucraina, duminică seară, în finala barajului, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Yarmolenko, căpitanul oaspeților, în proprie poartă. Pentru galezi este prima lor participare la Campionatul Mondial după 64 de ani!. Reprezentativa Țării Galilor va merge în Grupa B la Mondial, alături de Anglia, Iran și SUA.
Înfrângere rușinoasă
Reprezentativa de tineret a României a înregistrat o nouă înfrângere rușinoasă. Selecționata pregătită de Florin Bratu a pierdut cu 0-2, amicalul de acum câteva zile, din deplasare, cu reprezentativa similară a Georgiei. Golurile georgienilor au fost marcate de Kapanadze (68, 74). România este calificată la Euro 2023 din postura de țară gazdă, alături de Georgia. Următorul joc al tricolorilor este programat astăzi, de la ora 18.30, în deplasare, cu Slovacia. Partida se va desfăsura la NTC Senec și va fi transmisă Live pe FRF.tv.
Handbal
Vipers, regina Europei!
Vipers Kristiansan a câștigat Liga Campionilor la handbal feminin pentru al doilea sezon la rând. Duminică, norvegiencele le-au învins în ultimul act al turneului final pe favoritele de la Gyor, scor 33-31, chiar la Budapesta, în fața unei asistențe de record de peste 15.000 de spectatori. Pentru Gyor a evoluat și românca Crina Pintea. Metz a câștigat finala mică împotriva lui Esbjerg, scor 32-26.
Tenis
Nadal, victorios la Roland Garos
Rafael Nadal (35 de ani, locul 5 ATP) a câștigat al 14-lea titlu la Roland Garros!. Duminică, spaniolul l-a învins lejer în ultimul act pe norvegianul Casper Ruud (23 de ani, 8 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-0. Rafa ajunge astfel la 22 de trofee de Grand Slam și se desprinde de marii rivali Federer și Djokovic, ambii cu câte 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.