Ciobanul a dispărut!

0

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Călineşti, a dispărut fără urmă de sâmbătă. Omul lucra ca îngrijitor de animale şi era adăpostit de o familie de fermieri. În ziua amintită, în timp ce proprietarii erau plecaţi de acasă, ciobanul a plecat şi nimeni nu l-a mai văzut de atunci.
De aproximativ doi ani, Nicolae Greceanu lucrează ca îngrijitor de animale pentru o familie de fermieri din Călineşti. Tot de atunci locuieşte la aceştia, bărbatul neavând soţie sau copii, singura lui rudă fiind o soră. Bărbatul est cunoscut cu viciul alcoolului. Sâmbătă, în timp ce proprietarii nu erau acasă. Nicolae Greceanu a plecat către o destinaţie necunoscută.
Când s-au întors şi au văzut că îngrijitorul lipseşte, fermierii nu şi-au făcut griji. Au crezut că s-a dus la cârciuma din sat să bea ceva. Duminică au constatat că ciobanul a plecat fără să-şi ia la el telefonul şi cartea de identitate, acestea fiind găsite în încăperea în care locuia. Abia luni au început să îşi facă probleme, mai ales că în ultima vreme Nicolae se plângea că are dureri în zona pieptului.
Au mers la Poliţie şi au anunţat dispariţia. Proprietarii se tem că Nicolae Greceanu a păţit ceva rău.
Poliţiştii au demarat căutările dar nu l-au găsit pe cioban. Au făcut apel la cetăţenii care pot oferi amănunte cu privire la bărbatul dispărut.

Dacă l-aţi văzut sunaţi la 112

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 51 de ani, care a plecat de pe raza localității Călinești, în ziua de 04 iunie 2022. În ziua de 06 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au fost sesizați cu privire la faptul că Greceanu Nicolae, de 51de ani, a plecat voluntar în ziua de 04 iunie a.c., jurul orei 16:00, de pe raza comunei Călinești, fără a mai reveni la domiciliu.Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 65 kg, păr cărunt, ochi negri; Vestimentație: pantaloni de culoare maro, pulover de lână, negru, încălțări sport, alb-negru.Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.” a transmis IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.