A vrut să-şi facă dreptate cu cuţitul! (video)

2

Supărat pe un muncitor care încerca să traverseze prin faţa maşinii lui, un şofer piteştean a vrut să-i dea o lecţie. Când colegii pietonului au intervenit, conducătorul auto nu a fost intimidat, i-a fugărit ameninţându-i cu un cuţit.  

Întâmplarea a avut loc pe 20 aprilie, pe Calea Bascovului, în apropierea unui şantier de construirea unui bloc. Adrian M., de 47 de ani, din Piteşti trecea cu maşina pe stradă. Un muncitor voia să traverseze şi se afla pe marginea carosabilului, în faţa maşinii. Acesta s-a tras înapoi şi cel mai probabil a comentat ceva la adresa şoferului. Cel de la volan l-a auzit şi a oprit la câţiva paşi. I-a adresat câteva cuvinte celui care îi stătuse în cale. Au intervenit şi colegii muncitorului care se aflau în apropiere. Atunci, iritat, şoferul a luat un cuţit din maşină şi l-a fugărit pe primul muncitor. Când colegii lui au încercat să-l oprească, s-a repezit şi la ei, oamenii fugind care încotro. După incident şoferul a urcat în maşină şi a plecat. Întreaga scenă a fost înregistrată însă, de o cameră de supraveghere din zonă şi filmarea a ajuns la poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti. Adrian M a fost reţinut luni, pentru 24 de ore sub acuzaţia de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul este recidivist. El a fost condamnat la 8 ani închisoare în urmă cu 16 ani. Este înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor. În prezent este judecat într-un dosar de şantaj, aflat pe rolul Judecătoriei Piteşti.

2 COMENTARII

  1. Deci intamplarea a avut loc pe 20 aprilie, si azi suntem pe 8 Iunie, el fiind retinut abia luni.
    2 luni sa arestezi un agresor demonstrat cu video. Intentie de a ucide clara, daca nu se ferea muncitorul direct in gat il lovea.
    Si noi sa mai credem ca Politia si asa zisa Justitie mai apara pe cineva,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.